اخبار

همجنس گرایان و تکرار تاریخ قوم لوط

قوم لوط و ازدواج همجنس گرایان

همجنس گرایان

ازدواج هم جنس گرایان مصداق تکرار تاریخ و بازگشت قوم لوط است؛ در پی اعلام وزیر دادگستری فرانسه مبنی بر تمایل وی برای تعیین ۱۸ سالگی به عنوان سن قانونی برای ابراز رضایت نسبت به برقراری رابطه جنسی با اعضای خانواده، کاربران توییتر نسبت به رابطه با محارم واکنش نشان دادند.

این کاربران یادآور شدند که آزادی مدنظر بشر گویا هیچ نقطه پایانی ندارد و اجرای این موضوع پیامی جز اثبات افول اخلاق و تمدن در غرب نخواهد داشت
به گزارش ایران ناز رئیس‌جمهور فرانسه با امضای قانون ازدواج هم‌جنس بازان، کشور خود را در ردیف چهاردهم کشورهایی قرار داد که ازدواج هم‌جنس‌بازان در آنان قانونی است.
روزنامه رسمی فرانسه خبر داد که این لایحه با رأی شورای قانون اساسی فرانسه به قانون تبدیل شده و برای امضا به فرانسوا اولاند رئیس‌جمهور فرانسه تقدیم شده است.

برپایه گزارش رویترز، این لایحه تا کنون مورد انتقاد بسیاری از احزاب فرانسه قرار گرفته بود. قانونی شدن ازدواج هم‌جنس‌بازان در فرانسه پس از حذف مجازات اعدام در سال ۱۹۸۱ یکی از معروف‌ترین مصوبات قانونی به شمار می‌رود.
فرانسه که بیشتر جمعیت آن را کاتولیک‌ها تشکیل میدهند، اکنون پس از کشورهایی چون کانادا، دانمارک، سوئد، اوروگوئه و نیوزیلند، چهاردهمین کشوری است که ازدواج هم‌جنس بازان را قانونی میداند. این مسئله در شهر واشنگتن و ۱۲ ایالت آمریکا نیز قانونی است

مقدمه ای پیرامون قوم لوط

این قوم از بدترین و منفورترین اقوامی است که خداوند در قرآن از آن نام برده است. این قوم علاوه بر آن که به پیامبرشان ایمان نیاوردند، اعمال پلید و زشت بسیاری مانند عمل لواط نیز مرتکب شدند که بنا بر روایات، پیش از آن چنین عملی در دنیا سابقه نداشت و نخستین کسی که این عمل را به آن‌ها یاد داد، شیطان بود. راهزنی و غارت مسافران و روا داشتن انواع آزارها در حق آن‌ها، از کارهای خلاف قوم لوط علیه‌السّلام بود.
سرانجام فرشتگان الهی از طرف خداوند مامور شدند بر آن قوم شکنجه و عذاب وارد آورند. این فرشتگان نخست به حضور حضرت ابراهیم علیه‌السّلام آمده و او را به تولد اسحاق علیه‌السّلام بشارت داده، و به وی اطلاع دادند که خاندان لوط علیه‌السّلام جز همسرش نجات خواهند یافت و مابقی نابود خواهند شد. فرشتگان از آن جا به شهر لوط علیه‌السّلام رفتند و به رسم میهمانی به خانه حضرت لوط علیه‌السّلام وارد شدند و خود را به او معرفی کردند و گفتند شبانه خود با خاندانت باید از این شهر بیرون شوید و به پشت سر ننگرید. تبهکاران شبانه دور خانه حضرت لوط علیه‌السّلام را گرفتند و از او خواستند جوانان تازه وارد را تسلیم آن‌ها کند.
سرانجام حضرت لوط علیه‌السّلام و خاندانش شهر را ترک کردند. پس از آن بود که شهر به امر حق واژگون شد و سنگ‌های سجیل نشانه دار از آسمان فروریخت و آن قوم ستمکار را از بین برد

در قرآن مجید در سوره های اعراف، هود، حجر، انبیاء، نمل، عنکبوت، صافات، ذاریات و قمر اشاراتی به حضرت لوط، قوم لوط و گناه شنیع آنها شده است.

همجنس گرایان

: ازدواج همجنس به نوعی از ازدواج اطلاق می‌شود که بر اساس آن دو زوج همجنس به صورت قانونی وارد زندگی مشترک می‌شوند. این نوع از ازدواج بر اساس نوع حقوقی که برای این زوج‌ها فراهم می‌کند به چند نوع تقسیم می‌شود که در کامل‌ترین شکل خود، همهٔ حقوق شامل در ازدواج دگرجنس‌گرایان – از جمله حق سرپرستی فرزند – را به رسمیت می‌شناسد.

از دیدگاه تاریخی، پیوندهای همجنس‌گرایانه در تعداد زیادی از جوامع و مناطق جهان پذیرفته می‌شده‌اند و در بعضی از آن‌ها نیز زوج‌ها توانایی ازدواج و برخورداری از حقوق مشخص در قانون‌های موجود بوده‌اند. در روم باستان و فرهنگ‌های ساکن قاره آمریکا و آفریقا ازدواج میان همجنسان انجام می‌گرفته‌است و مدارک تاریخی دیگری از انجام چنین پیوندهایی در دیگر نقاط جهان، از جمله مصر باستان، در دست هستند. با گسترش آیین‌های ابراهیمی پذیرش همجنسگرایان رو به کاهش گذاشت و امکان برقراری ازدواج همجنسگرایان تا سده بیستم میلادی به فراموشی سپرده شد. در این سده اما گسترش آزادی‌های اجتماعی در غرب و درخواست گروه‌های مدافع حقوق دگرباشان برای گسترش حقوق تعریف‌شده برای دگرجنس‌گرایان به همجنس‌گرایان باعث شد تا کشورهای گوناگون اقدام به دادن حق ازدواج به این گروه کنند.

امروزه ازدواج همجنس‌گرایان در بیست و نه کشور استرالیا، ایرلند، هلند، بلژیک، اسپانیا، کانادا، آفریقای جنوبی، نروژ، آلمان، سوئد، پرتغال، ایسلند، آرژانتین، دانمارک، اروگوئه، نیوزیلند، برزیل، فرانسه، انگلستان فنلاند، کلمبیا، تایوان، لوکزامبورگ، مالت، ایالات متحده آمریکا، کاستاریکا، اکوادور، و اتریش قانونی است و همجنس‌گرایان در این کشورها از تمامی مزایای ازدواج که برای دگرجنس‌گرایان فراهم است برخوردارند. برخی از این مزایا عبارتند از: حق سرپرستی فرزند، حق ارث، حق بیمه و تخفیف‌های مالیاتی.

ازدواج همجنس‌گرایان در برخی از کشورها مانند مکزیک تنها در برخی از مناطق انجام می‌شود. برخی از کشورها مانند اسرائیل نیز ازدواج‌های زوج‌های همجنس گرایی که در کشورهای دیگر انجام شده باشند را به رسمیت می‌شناسند. در کشورهای متعدد دیگری نیز همجنس‌گرایان اجازه تشکیل زندگی مشترک به صورت قانونی را دارند اما به نسبت زوج‌های دگرجنس‌گرا از حقوق کمتری برخوردارند. اتحاد مدنی و همخانگی قانونی نوعی پیمان همسری هستند که حقوق کمتری برای زوج‌های همجنس‌گرا در نظر می‌گیرند.

مخالفان اعطای حق ازدواج به همجنس‌گرایان اغلب به‌خاطر مسائل دینی یا عدم تمایل به تغییر مفهوم کلاسیک ازدواج (میان یک زن و یک مرد) با ازدواج همجنس‌گرایان مخالفت می‌کنند؛ با این حال تعدادی از گروه‌های مذهبی نیز پشتیبانی خود را از این گونه ازدواج اعلام کرده‌اند. نظرسنجی‌ها در آمریکا – که امروزه نبردی میان موافقان و مخالفان ازدواج را در جریان دارد – نشان از افزایش تمایل مردم آن کشور به اعطای حق برابر به همجنس‌ گرایان دارند. در دیگر نقاط جهان نیز جنبش‌هایی برای تغییر قانون و اعطای این حق به زوج‌های همجنس وجود دارند.
آخرین کشوری که ازدواج همجنس گرایان در تمام سرزمین خود را قانونی کرده بریتانیا است. از روز سه شنبه ازدواج همجنس گرایان در منطقه ایرلند شمالی نیز قانونی شده است.
حقوق دگرباشان جنسی توسط سازمان عفو بین‌الملل به عنوان حقوق بشر در نظر گرفته می‌شود و توسط افرادی دیگر به عنوان حقوق مدنی. قوانین مربوط به حقوق دگرباشان جنسی شامل موارد زیر است، هرچند به موارد زیر محدود نیست:

به مردانی که با مردان رابطهٔ جنسی دارند امکان اهداء خون داده شود.
روابط میان همجنسان توسط دولت به رسمیت شناخته شود (مانند ازدواج همجنسان یا اتحاد مدنی).
به دگرباشان جنسی اجازهٔ سرپرستی فرزند داده شود.
والدین دگرباش جنسی به رسمیت شناخته شوند.
قوانین ضد زورگویی و تبعیض‌زدایی از دانش‌آموزان برای حفاظت از کودکان و/یا دانش‌آموزان دگرباش جنسی وضع گردند.
برابری در قوانین مهاجرت وجود داشته باشد.
قوانین ضد تبعیض برای اشتغال و مسکن دگرباشان وضع شود.
قوانین جرایم مربوط به نفرت وضع شوند که مجازات‌های کیفری برای خشونت با انگیزه تعصب علیه دگرباشان جنسی در آن‌ها افزایش یافته باشد.
قوانین مربوط به برابری در سن رضایت برای آمیزش وجود داشته باشند.
دسترسی برابر به فناوری کمک باروری وجود داشته باشد.
دسترسی به جراحی تغییر جنسیت و درمان جایگزینی هورمونی وجود داشته باشد.
به رسمیت شناختن و منطبق شدن قوانین با جنسیت تغییر یافته
قوانین مربوط به گرایش جنسی و خدمت در ارتش اصلاح شوند.

کلید واژه : لوط ،همجنس گرایان ،ازدواج ،گرایش جنسی ، فرانسه

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا